Kulturë

Shfaqja “Zhurmë” gati për premierë

Shfaqja “Zhurmë” gati për premierë

Klubi teatror i Sh.M. “Feriz Guri" dhe "Vëllezërit Çaka”, tashmë janë gati për premierën e shfaqjes "Zhurmë".

Për këtë ngjarje diskutuam sot në pjesën qendrore të Expressit me mysafirët e ftuar në sudio, Lulzim Bucolli, aktor dhe regjisor dhe Rinë Abrashi, nga "Integra".