Kulturë

Jeta e çmendur e Larry “Ratso” Slomanit

Jeta e çmendur e Larry “Ratso” Slomanit

Ai ka cakërruar gotat me Leonard Cohenin dhe Bob Dylanin, dhe Joan Baez ia la nofkën. Tani 68 vjeç, në një jetë të jashtëzakonshme, shkrimtari po nxjerr albumin e tij të parë – me ndihmën e vogël të Nick Cave. 

Në orët e paradites të një të diele shkurti në avenynë e dytë në Manhattan është e vështirë të mos e shohësh Larry “Ratso” Slomanin.