Kulturë

Së shpejti nis edicioni i dhjetë i “Chopin Piano Fest”

Së shpejti nis edicioni i dhjetë i “Chopin Piano Fest”
 

Së shpejti nis edicioni i 10-të i ngjarjes muzikore “Chopin Piano Fest” dhe 16 koncerte do të mbahen në kuadër të këtij festivali të muzikës pianistike, transmeton emisioni Express në KTV.

Detajet na zbuluan mysafiret e ftuara në studio, Besa Luzha, drejtoreshë organizative e “Chopin Piano Fest” dhe Lejla Pula, drejtoreshë artistike e festivalit.