Cila është gjendja e institucioneve teatrore në Kosovë

Cila është gjendja e institucioneve teatrore në Kosovë

27 March 2019 20:04

Sot shënohet dita botërore e teatrit. Por cila është gjendja e institucioneve teatrore në Kosovë?

Për këtë dhe shumëçka tjetër diskutuam sot në pjesën qendrore të Expressit me mysafirët e ftuar, Fisnik Ademi, kryetar i këshillit drejtues të Teatrit Kombëtar, Visar Krusha, drejtor i teatrit “Dodona” dhe Erson Zymberaj, drejtor i Teatrit të Gjilanit.

Më poshtë mund ta shikoni bisedën në studio.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme