Kulturë

“Ajo” e More Raçës me rrëfimin për dhunën në familje udhëton nëpër botë

“Ajo” e More Raçës me rrëfimin për dhunën në familje udhëton nëpër botë

Fundjavën e ka përmbyllur para publikut italian, kur u shfaq në “Alessandria Film Festival” që përfundoi të dielën, por filmi “Ajo” i More Raçës nuk ndalet. Janë 5 festivale brenda 3 muajsh në të cilat tashmë e ka konfirmuar pjesëmarrjen.

Ky film i shkurtër kosovar, që shpërfaq historinë e dhunës në familje të shoqëruar nga guximi i një vajze të re për të shpëtuar veten dhe nënën e saj, do të shfaqet e rishfaqet para audiencës amerikane, aziatike, gjermane e spanjolle, shkruan sot “Koha Ditore”.