Kulturë

Shpallet lista e filmave për Javën e Filmit Shqiptar në Amerikë

Është publikuar lista e filmave që këtë vit do të jenë pjesë e Albanian Film Week Festival.

Filmi “Home Sweet Home” me regji nga Faton Bajraktari, filmi “Hije” nga Jotti Ejli dhe “Eho” nga Dren Zherka janë pjesë e garës për filmat e metrazhit të gjatë.