Refki Gollopeni shfaq ekspozitë pas dy dekadash në “Hani i dy Robertëve”

Refki Gollopeni shfaq ekspozitë pas dy dekadash në “Hani i dy Robertëve”

28 January 2019 19:42

Pas dy dekadash mungesë në njërën nga galeritë më të njohur të kryeqytetit ai është rikthyer në të duke ekspozuar vepra që kanë simbolë demin, botën fëmrore dhe përtej ëndrrës.

Tri cikle të piturave të artstiti Refik Gollopeni shfaqin forma të ndryshme të kafshës që është e njohur në arenat e luftës, ndërkohë në anë tjetër paraqitet qenia e butë e gjinisë së bukur, raporton “Express” i KTV-së.

Demat në veprat e Gollopeni paraqtien tejet energjik dhe luftarak, ndërsa cikli femrës aty është sinonim i natyrës.

Pas ekspozitës në galerinë “Hani i dy robertëve”, Refki Gollopenit këto piktura do t'i prezantojë edhe në qytetin e Vijenës.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme