Kulturë

QKK sjellë ekspertët e njohur të filmit në Kosovë

QKK sjellë ekspertët e njohur të filmit në Kosovë

Qendra Kinematografike e Kosovës në partneritet me EAVEpo organizon një punëtori katër-ditore (10-13 janar) për zhvillimin e projekteve filmike në Kosovë për producentët dhe skenaristët e 9 projekteve të filmave të metrazheve të gjata me potencial ndërkombëtar të bashkëprodhimit.

Qëllimi i kësaj punëtorie është zhvillimi i skenarëve dhe përmirësimi i aftësive të bashkëprodhimit të pjesëmarrësve, duke siguruar mjetet e nevojshme për të pasur sukses në tregun ndërkombëtar.