Përjetimet dhe rrëfimet e luftës “ringjallen” në Prishtinë përmes Muzeut Virtual të Refugjatëve

Përjetimet dhe rrëfimet e luftës “ringjallen” në Prishtinë përmes Muzeut Virtual të Refugjatëve

13 December 2018 19:24

Vuajtjet e shumë e civilëve nga të gjitha grupet etnike gjatë luftës së Kosovës, u prezantuan në Prishtinë nëpërmjet “Muzeut Virtual të Refugjatëve”, transmeton emisioni Express në KTV.

Krejt kjo u jetësua nga Nisma e të rinjve për të drejtat e njeriut, në vazhdën e shumë aktiviteteve, të cilat i realizojnë në kuadër të programit për drejtësinë tranzicionale në ballafaqim me të kaluarën.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme