Kulturë

Shfaqet premiera e filmit “Guardians of the Galaxy vol 2” në Hollywood

 

Pas suksesit të befasishëm të filmit të parë, 'Guardians of the Galaxy', ishte vetëm çështje kohe deri sa të realizohej edhe një vazhdim i ri i kësaj historie që karakterizohet me aksion dhe komedi. Filmi 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' e shënoi premierën botërore mbrëmë në Hollywood.

Edhe një herë personazhi i sjellë në ekran nga Chris Pratt, Peter Quill e udhëheq ekipin e tij të përbërë nga Gamora e personifikuar nga Zoe Saldana, Drax i sjellë në ekran nga Dave Bautista, Groot i personifikuar nga Vin Diesel dhe Rocket nga Bradley Cooper, në problem të reja, transmeton emisioni Express në KTV.