Kulturë

Artisti Zhegrova prezantohet me një skulpturë dhe performancën “Lucky Pierre”

Artisti Zhegrova prezantohet me një skulpturë dhe performancën “Lucky Pierre”
 

Stili i punimeve të tij në artin pamor pritet të shfaqet përballë publikut parisien.

Pas disa ekspozitave të organizuara në qytetet evropiane, artisti vizual, Dardan Zhegrova, në fillim të vitit 2019 do t’i prezantojë disa vepra të tij në ekspozitën kolektive, e cila do të mbahet në kryeqytetin francez, bën të ditur emisioni “Express” i KTV-së.