Gazmend Freitag pjesë e panairit të artit “ART Salzburg Contemporary”

Gazmend Freitag pjesë e panairit të artit “ART Salzburg Contemporary”

04 November 2018 21:06

Në panairin e artit, i cili para pak kohe u mbajt në ART Salzburg Contemporary, publikut ndërkombëtar i është prezantuar edhe vepra “Kur e pashë për herë të parë” e piktorit shqiptar Gazmend Freitag, i cili jeton në Linz të Austrisë.

Më 1 shkurt 2019 Gazmend Freitag dhe kolegu i tij Norbert Zehm, do të prezantojnë veprat e tyre në një ekspozite të përbashkët në galerinë Artinnovation në Innsbruck, Austri.

“Pas kësaj, disa ditë me vonë Artinnovation do të hap një dispoziturë në Berlin Charlottenburg të Gjermanisë”, bën të ditur Freitag.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme