Kulturë

Piktori i britmës njerëzore që ëndërronte vendlindjen

Piktori i britmës njerëzore që ëndërronte vendlindjen

Iu dha lamtumira e fundit Kadër Pagarushës

Mbi sipërfaqen e kuqe me të zezë marrin formë trupi dhe fytyra e një njeriu. Është autoportreti i piktorit Kadër Pagarusha.