KTV programi

“Gati sa e humba fëmijën tim” - rrëfen nëna kosovare që e përkrah djalin e saj homoseksual

 

Sot në emisionin më të ri të Kohavisionit “Chatroom”, ishte e ftuar Shemsije Musa-Çerkini, nëna që rrëfeu historinë e djalit homoseksual dhe sfidat nëpër të cilat kaloi ai, për shkak të orientimit seksual dhe paragjykimeve me të cilat u përball.

Musa-Çerkini ishte gati ta humbiste fëmijën, por përkrahja që ajo i dha atij, ndryshoi gjithçka.