Kronikë

Një i moshuar pësoi sulm në zemër në hollin e Kino ABC-së

Ekipet mjekësore po merren me një person që në hollin kinemasë ABC në kryeqytet ka pasur probleme me zemër.

Aktualisht ekipet mjekësore dhe zyrtarë policorë janë në vendin e ngjarjes.