Kronikë

25 vjet burg për vrasjen e vëllait të gruas

Gjykata Themelore në Prishtinë - Departamenti për Krime të Rënda sot ka shpallur publikisht Aktgjykimin, më të cilin i akuzuari E. J. është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim unik burgu në kohëzgjatje prej 25 (njëzet e pesë) viteve për veprën penale vrasje e rëndë, transmeton Koha.net.

Gjykata paraprakisht ka gjetur se i akuzuari E.J është fajtor sepse me dt.08.03.2014, rreth orës 20.45 min., në rrugën “Shaip Spahija”( Mahalla e Muhaxherëve) në Prishtinë, për shkak të një mosmarrëveshje në mes të akuzuarit E.J dhe bashkëshortes së tij M.J, si dhe me vëllain e bashkëshortes tani të ndjerin B.K dhe pasi që nuk kishin mundur të gjejnë një zgjidhje të duhur, i akuzuari kishte goditur tri herë me armë zjarri të ndjerin B.K, i cili si pasojë e këtyre goditjeve i njëjti kishte vdekur.