Kronikë

Axha flet për jetën e Aulon Zekës

Dy persona janë arrestuar si të dyshuar për vrasjen e 16-vjeçarit në Prishtinë, ka bërë të ditur Policia e Kosovës.

Të arrestuarit, një mashkull dhe një femër, që të dy të mitur, janë dërguar në qendrën e mbajtjes për 48 orë.