Kronikë

I hyjnë për dritare dhe ia vjedhin 1720 euro

Në lagjen e Boshnjakëve në Mitrovicë, dje është raportuar për një vjedhje të rëndë.

Raportohet se të dyshuar të pa njohur duke hapur me forcë një dritare, kanë depërtuar në shtëpinë e ankuesit mashkull boshnjak dhe nga aty kanë vjedhur rreth 1720 euro para të gatshme.