Kronikë

Ndalohen dy persona për hyrje në sisteme kompjuterike, mashtrim e shpëlarje parash

Prokuroria Speciale

Prokuroria Speciale ka ndaluar për 48 orë dy persona të enjten.

Prokuroria ka thënë se për të njëjtit ekziston dyshimi se kanë kryer veprat penale “Hyrje në sistemet kompjuterike”, “Mashtrimi” dhe “Shpërlaja e parave”. 

Lidhur me këtë rast janë sekuestruar mjete materiale prej 1.000 euro, pajisje elektronike, si dhe dy vetura, ka njoftuar Prokruroia.