Kronikë

Për dy javë, katër të arrestuar në Ferizaj për shpërfillje të rregullave në kohë pandemie

Për dy javë, katër të arrestuar në Ferizaj për shpërfillje të rregullave në kohë pandemie
Foto: Koha / Ilustrim

Ekipet e Policisë së Kosovës në Komunën e Ferizajt vazhdimisht po qëndrojnë në terren duke i dhënë qytetarëve këshilla dhe vërejtje për ta respektuar vendimin e Qeverisë së Kosovës në këtë periudhë të pandemisë së virusit COVID-19.

Gjatë kësaj periudhe të pandemisë në Ferizaj janë arrestuar katër qytetarë për shpërfillje të rregullave dhe rekomandimeve.