Kronikë

Në Prishtinë një burrë rrah gruan dhe vajzat e tij

Në Prishtinë një burrë rrah gruan dhe vajzat e tij

Një rast i dhunës në familje është raportuar të premten në Prishtinë.

Sipas njoftimit nga Policia, një i dyshuar mashkull ka ushtruar dhunë ndaj bashkëshortes dhe vajzave të tij.