Kronikë

Ia vodhi paratë në lokal dhe deshi ta përdhunojë, arrestohet një person në Gjakovë

Ia vodhi paratë në lokal dhe deshi ta përdhunojë, arrestohet një person në Gjakovë
Foto: Ilustrim

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Gjakovë për tentim dhunimi dhe grabitje me forcë.

Rasti ka ndodhur më 23 mars, dy ditë më parë, në rrugën “Nëna Terezë” në Gjakovë.