Kronikë

Katër refugjatë sulmojnë sigurimin në qendrën e azilit, arrestohen

Katër refugjatë sulmojnë sigurimin në qendrën e azilit, arrestohen
 

Tre shtetas të Marokut dhe një i Sirisë janë arrestuar dje, pasi kanë sulmuar punëtorin e sigurimit në qendrën e azilit në fshatin Magure të Lipjanit.

Policia bën të ditur se rasti ka ndodhur dje rreth orës 12:35, transmeton KOHA.