Kronikë

Grabitje e armatosur në një pompë derivatesh në magjistralen Prishtinë-Graçanicë

Një grabitje e armatosur ka ndodhur dje në magjistralen Prishtinë-Graçanicë.

Sipas Policisë së Kosovës, ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se derisa ka qenë duke punuar në pompën e derivateve një person i maskuar dhe i armatosur me një armë të shkurtër ka hyrë në lokalin e pompës, nën kërcenim të armës ia ka grabitur paratë dhe më pas i dyshuari ishte larguar në drejtim të panjohur.