Kronikë

​Postuan të dhënat e një gruaje në rrjetet sociale, prokuroria nis hetimin

​Postuan të dhënat e një gruaje në rrjetet sociale, prokuroria nis hetimin

Një grua ka raportuar në Policinë e Kosovës, se dy persona kanë publikuar të dhënat e saj personale dhe dokumente në mënyrë të paautorizuar.

Sipas saj, njëri nga ata poston vazhdimisht në rrjetin social Facebook nxitje të urrejtjes ndaj saj.