Kronikë

Zhduket një djalë në Gjilan

Një djalë është raportuar i zhdukur në Gjilan.

Rastin në Polici e ka raportuar babai i viktimës, derisa ka bërë të ditur se ai është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij.