Kronikë

Gjendet një person i vdekur në Prizren

Gjendet një person i vdekur në Prizren
 

Një person është gjetur pa shenja jete në rrugën “Rrustë Kabashi” në Prizren.

Sipas njoftimit nga Policia, ankuesi mashkull K-Turk ka informuar se për deri sa ishte duke ecur kishte hasur në një person të moshuar, i cili ishte i shtrirë në tokë dhe pa shenja jete.