Kronikë

Dy të arrestuar në Gjilan për vjedhje të kabllove të një veture

Dy të arrestuar në Gjilan për vjedhje të kabllove të një veture
Foto: Ilustrim / Koha
 

Policia e Kosovës në rajonin e Gjilanit, njofton për një vjedhje që ka ndodhur dje në rrugën “Mulla Idrizi”.

Policia, thotë se janë arrestuar dy të dyshuar shqiptar shtetas të Kosovës, viti i lindjes (2000) dhe (2001) ,për një rast “Vjedhje e rëndë’’.