Kronikë

Shqiptarët më të kërkuar në Angli

Foto: Reuters
 

Gazeta angleze “Sunday Express” i ka kushtuar një investigim special dhjetë shqiptarëve më të kërkuar që fshihen në Britaninë e Madhe.

Në listën me 10 personat më të kërkuar janë vrasës, ushtarakë, apo edhe persona që merren me trafik droge dhe prostitucion, shkruan gazeta.