Kronikë

Gjashtë persona dënohen me 37 vjet burgim për krim të organizuar

Foto: Ilustrim
 

Gjashtë persona janë dënuar sot me 37 vjet burgim për krim të organizuar.

Departamenti Special i Gjykatës së Apelit përmes një komunikate për media bën të ditur se u ka vërtetuar dënimet më burgim të akuzuarve A.L., R.H., F.G., F.A., F.S dhe Z.B.