Kronikë

Një gruaje në Prishtinë i vidhen unazat e argjendta nga dora, para dhe kartela e identifikimit

Një gruaje në Prishtinë i vidhen unazat e argjendta nga dora, para dhe kartela e identifikimit
Foto: Koha/Ilustrim

Një gruaje në Prishtinë, dje në rrugën “Zija Shemsiu”, i janë vjedhur disa gjëra me vlerë.

Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës, thuhet se ky rast është duke u hetuar.