Kronikë

Arrestohet për grabitjen me armë që e kreu në muajin maj të këtij viti

Arrestohet për grabitjen me armë që e kreu në muajin maj të këtij viti
Foto: Koha/Ilustrim

Është arrestuar një person në Pejë për grabitje me armë.

Me datën 11 maj 2019, në rrugën “Bill Klinton” në Pejë, në një lokal ka ndodhur një ‘grabitje me armë’, ku gjatë kësaj grabitje i dyshuari nën kërcënimin e armës i ka kërkuar viktimës të hollat nga pazari, me ç’rast i dyshuari i ka marrë 375 euro dhe është larguar në drejtim të panjohur.