Kronikë

Dy të arrestuar për kanosje

Dy të arrestuar për kanosje
 

Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona të kombësisë shqiptare në Fushë Kosovës, pasi ata kishin kanosur me fjalë një person tjetër të nacionalitetit boshnjak.

Konflikti ndodhi pasi të dyshuarit kishin bllokuar rrugën me veturën e tyre dhe viktima kishte kërkuar që ata ta lirojnë, por ata nuk e kishin larguar veturën, ndërsa këtë e kishin kanosur.