Kronikë

Vetura godet dy këmbësorë në Besi

Vetura godet dy këmbësorë në Besi

Një person deri sa ishte duke drejtuar veturën e tij nga pakujdesia ka goditur dy persona.

Këmbësorët, një mashkull dhe një femër në fshatin Besi të Prishtinës, janë goditur nga makina duke iu shkaktuar lëndime trupore për të cilët lëndime iu ofrohet tretman mjekësor.