Kronikë

Konfiskohen dy krerë lopë në Podujevë, policia dyshon se janë kontrabanduar

Foto: Koha / ilustrim
Foto: Koha/Ilustrim
 

Policia e Kosovës, në Podujevë, thotë se ka konfiskuar dy krerë lopë dhe një automjet, pasi dyshon për kontrabandim.

Rasti është regjistruar si “kalim ilegal i kufirit dhe kontrabandim me kafshë”.