Kronikë

U bënë thirrje qytetarëve të mos dalin për të votuar, ngrihet aktakuzë ndaj dy personave në Gjakovë

U bënë thirrje qytetarëve të mos dalin për të votuar, ngrihet aktakuzë ndaj dy personave në Gjakovë

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka ngritur aktakuzë kundër dy personave për “Parandalim të ushtrimit të së drejtës për të votuar”.

Sipas një njoftimi nga kjo prokurori, aktakuza është ngritur ndaj H.A. dhe V.D..