Kronikë

92 aktakuza për vepra penale për 24 orë

 

Prokurori i Shtetit gjatë 24 orëve të fundit ka ngritur 92 aktakuza kundër 98 personave, për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar për 48 orë trembëdhjetë (13) persona, si dhe janë bërë nëntë (9) kërkesa për caktimin e paraburgimit të nëntë (9) personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale.