Kronikë

Katër persona arrestohen për prostitucion në Prishtinë

Katër persona arrestohen për prostitucion në Prishtinë
 

Janë arrestuar dje në Prishtinë një burrë e tri gra për prostitucion, bën të ditur Policia Kosovës.

“Pas hetimit të zhvilluar njësiti DHTQNJ ka arrestuar një mashkull dhe tri femra K-Shqiptar me dyshimin e bazuar se kanë kryer veprën ‘mundësim ose detyrim në prostitucion’”, thotë PK.