Kronikë

E lidhin dhe i marrin 100 mijë franga, dyshohen dy shqiptarë

E lidhin dhe i marrin 100 mijë franga, dyshohen dy shqiptarë

Një vjedhje me dhunë ka ndodhur në orët e vona të natës së të dielës në një qytet të Zvicrës, teksa grabitësit dyshohet të kenë qenë dy shqiptarë.

Të paktën ky është raportimi që i bëjnë ngjarjes media dhe policia, referuar po ashtu personit që u bë viktimë e dhunës së dy grabitësve.