Kronikë

S’iu bindet urdhrave të policëve, arrestohet një person në kryeqytet

S’iu bindet urdhrave të policëve, arrestohet një person në kryeqytet
Foto nga arkivi

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Prishtinë nën dyshimin se s'iu ishte bindur urdhrave të policëve dhe se i kishte sulmuar.

Sipas njoftimit nga Policia, qytetari është arrestuar në rrugën “Qamil Hoxha”.