Kronikë

Në Prizren arrestohen dy persona të dyshuar për prostitucion

Në Prizren arrestohen dy persona të dyshuar për prostitucion

Policia e Kosovës bën të ditur përmes një komunikate për media se ka arrestuar në Prizren më 9 shtator dy persona të dyshuar për prostitucion.

“Raportohet se nën dyshimin se kanë kryer kundërvajtje ‘marrje me prostitucion’ janë arrestuar dy të dyshuar një mashkull dhe një femër të dy K/Shqiptarë dhe të njëjtit pas intervistimit në konsultim me gjyqtarin e Gjykatës Themelore Prizren, Divizioni për Kundërvajtje, janë liruar në procedurë të rregullt”, thuhet në komunikatë.