Kronikë

Mbyllen pesë lokale të natës në Klinë, ka të arrestuar

Mbyllen pesë lokale të natës në Klinë, ka të arrestuar
Foto: Ilustrim/Koha

Policia e Kosovës, rajoni në Pejë, që prej mesnatës ka zbatuar planin operativ të koduar ‘Kontrollimi i lokaleve 2019’, në Klinë.

“Stacioni policor në Klinë së bashku me inspektorët komunalë kanë verifikuar disa lokale në komunën e Klinës dhe gjatë inspektimit janë kontrolluar të gjitha klubet e natës, disko-baret si dhe lokalet e tjera në këtë qytet. Gjatë këtij plani janë identifikuar 5 (pesë) lokale apo klube nate të cilat ishin duke mos e respektuar orarin e punës, të njëjtat janë mbyllur nga inspektorët komunalë”, thuhet në njoftim.