Kronikë

Shqipëria nis kërkimin e dy radikalëve fetarë që ofendonin myslimanët nga Kosova dhe Maqedonia e Veriut

Disa video të publikuara me datë 12 gusht nga portali Insajder në Kosovë, ka bërë që policia shqiptare të nisë hetimet për dy persona.

Luigi Marku dhe Anton Zefi, të dy nga Shqipëria, dëgjohen në video teksa ofendojnë besimtarët myslimanët nga Kosova dhe Maqedonia e Veriut të cilët pushimet kanë vendosur t’i kalojnë në bregdetin shqiptar, raporton Top Channel.