Për një ditë janë ngritur 93 aktakuza

Për një ditë janë ngritur 93 aktakuza

26 July 2019 11:42

Prokurori i Shtetit ju njofton se gjatë 24 orëve të fundit, nga prokuroritë themelore janë ngritur 93 aktakuza, kundër 111 personave.

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar 13 persona të dyshuar, si dhe janë paraqitur 8 kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj 18 personave.

Aktakuzat e ngritura:

Prokuroria Themelore në Prishtinë, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar gjashtë (6) persona, ka bërë katër (4) kërkesa për caktim të masës së paraburgimit për katër (4) persona, si dhe ka ngritur njëzetenëntë (29) aktakuza, kundër katërdhjetedy (42) personave për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prizren, ka ndaluar një (1) person të dyshuar, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj një (1) personi, si dhe ka ngritur gjashtë (6) aktakuza, kundër gjashtë (6) personave, për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Pejë, gjatë 24 orëve të fundit, ka ndaluar dy (2) persona të dyshuar, si dhe ka ngritur katër (4) aktakuza, kundër gjashtë (6) personave, për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ndaluar një (1) person të dyshuar, ka paraqitur dy (2) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj dy (2) personave, si dhe ka ngritur katërmbëdhjetë (14) aktakuza, kundër gjashtëmbëdhjetë (16) personave.

Prokuroria Themelore në Gjakovë, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur trembëdhjetë (13) aktakuza, kundër trembëdhjetë (13) personave për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Mitrovicë, ka ndaluar dy (2) persona të dyshuar,në kohëzgjatje prej 48 orëve dhe ka ngritur shtatë (7) aktakuza, kundër shtatë (7) personave, për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Ferizaj, gjatë 24 orëve të fundit, ka ndaluar një (1) person, ka bërë një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj njëmbëdhjetë (11) personave, si dhe ka ngritur njëzet (20) aktakuza, kundër njëzetenjë (21) personave, për vepra të ndryshme penale.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme