Kronikë

Raporton në polici se burri dhe vjehrra po e keqtrajtojnë, bashkë me 3 vajzat dërgohet në strehimore

Foto: Ilustrim
 

Dhuna në familje po shënon rritje të vazhdueshme në Kosovë.

Çdo ditë në raportin e policisë raportohet të paktën 1 rast i dhunës në familje.