Kronikë

U mbyt të dielën në Shëngjin, trupi i 18-vjeçarit gjendet sot nga anijet e peshkimit

U mbyt të dielën në Shëngjin, trupi i 18-vjeçarit gjendet sot nga anijet e peshkimit
 

Anijet e peshkimit kanë mundur që të gjejnë trupin e pajetë të 18-vjeçarit të mbytur në det të dielën.

I riu kishte shkuar për të bërë plazh në zonën e Ranës së Hedhur, në Shëngjin, dhe pasi u fut në det nuk ka mundur që të dalë më prej ujit.