Kronikë

Katër të arrestuar për dhunë në familje në Prishtinë, Prizren, Gjilan e Podujevë

 

Katër burra janë arrestuar për dhunë në familje në Prishtinë, Prizren, Gjilan dhe Podujevë.

Përveç në Podujevë që rasti kishte ndodhur më 16 qershor, derisa në qytetet e tjera ka ndodhur më 17 qershor, transmeton Koha.net.