Kronikë

Paraburgim për dy persona në Prizren për rrahje e kërcënim

Paraburgim për dy persona në Prizren për rrahje e kërcënim

Gjykata Themelore e Prizrenit ka caktuar masën e paraburgimit në kohë zgjatje prej një muaji, ndaj të pandehurve me iniciale L.H. dhe R.H. që të dy nga Republika e Shqipërisë, për shkak të dyshimit të bazuar se kanë kryer veprën penale, ‘lëndim i lehtë trupor’.

Sipas njoftimit, masa e paraburgimit do të llogaritet prej datës së arrestimit 15.06.2019 e cila do të zgjasë deri me datën 15.07.2019.