Kronikë

Hajnat vjedhin stoli ari në një shtëpi në Vushtrri

Hajnat vjedhin stoli ari në një shtëpi në Vushtrri
Foto: Ilustrim
 

Një person nga komuna e Vushtrrisë ka njoftuar se persona të panjohur kanë depërtuar në shtëpinë tij duke dëmtuar derën dhe kanë vjedhur një pushkë gjuetie, stoli ari dhe një televizor ku vlera e dëmit është e konsiderueshme.

Njësitet policore janë duke hetuar rastin.