Kronikë

Arrestohet një person në Fushë Kosovë nën dyshimin për trafikim me njerëz

Arrestohet një person në Fushë Kosovë nën dyshimin për trafikim me njerëz
 

Dje në Fushë Kosovë, është arrestuar i dyshuari mashkull K/Shqiptar nën dyshimin se i njëjti ka kryer veprën penale “trafikim me njerëz”.

Siç thuhet në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës, në lidhje me rastin është intervistuar viktima femër K/Shqiptare ndërsa i dyshuari gjatë verifikimit ka rezultuar si person i kërkuar nga gjykata, dhe i njëjtit i është dorëzuar njësitit policor të Klinës.